Як приготувати моркву по-корейськи

Морква по-корейськи: класичний рецепт

Смачна, гостра, пряна морква по-корейськи класичний рецепт. Готується ця улюблена багатьма закуска дуже швидко і просто. Також радимо спробувати мариновані голубці з морквою по корейськи – страва стане в нагоді шанувальникам корейської кухні.

Інгредієнти

Нам знадобиться:

  • Морква велика-500гр (вага очищеної)
  • Часник-2-4 зубчики (за гостротою)
  • Оцет 9%-30мл
  • Олія рослинна-30мл
  • Сіль-1ч.л. з невеликою гіркою
  • Цукор-1ст.л. з гіркою
  • Коріандр мелений-0,5ч.л.
  • Імбир мелений-0,5ч.л.
  • Чорний мелений перець за смаком
  • Червоний чилі перець для любителів гострого

Морква по-корейськи класичний рецепт

Рецепт корейської морквини

Дуже важливо вибрати довгу, товсту і соковиту моркву, тільки така дасть гарну, довгу нарізку, та й смак теж. Якщо морква у вас все ж невелика, то скористайтеся тримачем, щоб не пошкодити пальці!

Морква по-корейськи класичний рецепт

Морква по-корейськи класичний рецепт

Морква по-корейськи класичний рецепт
Морква по-корейськи класичний рецепт
Морква по-корейськи класичний рецепт
Морква по-корейськи класичний рецепт
Морква по-корейськи класичний рецепт
Морква по-корейськи класичний рецепт

Морква по-корейськи класичний рецепт

Морква по-корейськи класичний рецепт

Морква по-корейськи класичний рецепт
Морква по-корейськи класичний рецепт

  1. Моркву натираємо в горизонтальному положенні на спеціальній тертці. У нас повинна вийти довга соломка.
  2. Відміряємо рослинну олію та оцет. Якщо у вас 6% оцет, то збільште його кількість на 10 мл.
  3. У натертій моркві робимо заглиблення і додаємо туди цукор, сіль, коріандр, імбир, червоний перець, чорний перець.
  4. Рослинну олію нагріваємо в кухлику до гарячого стану, але не дайте їй задиміти, а то потім отримаємо неприємний присмак у морквині.
  5. На закінчення додаємо пропущений через прес або дрібну тертку часник.
  6. Заливаємо заглиблення зі спеціями гарячою олією і в останню чергу виливаємо оцет.
  7. Акуратно починаємо перемішувати, щоб не обпектися об олію.
  8. Пробуємо на сіль і цукор, якщо не вистачає цукру, то додайте ще 0,5ст.л.
  9. Потім тиснемо моркву до появи соку і пом'якшення і через 15 хвилин вона вже буде готова.

Морква по-корейськи класичний рецепт

Морква по-корейськи класичний рецепт

Сподіваюся, вам сподобається цей класичний рецепт моркви по-корейськи.

Морква по-корейськи класичний рецепт

Смачного!